Pengguna Setia Bio-Lac, Growell & Examo

Kredit Foto: Puncak Kasih

puncak-kasih_susu-bio-lac_growell_s

Adik Adam Mikhail

 

SUSU BIO-LAC

Merupakan susu lembu yang dipastur mengandungi kombinasi khas Garamtisu Biokimia (BTS). Membantu pertumbuhan dan perkembangan fizikal, emosi dan sahsiah kanak-kanak. Mencegah gangguan kesihatan, demam, selsema, batuk dan ruam. Membuang toksik dalam badan dan membaiki penghadaman, pencernaan dan perkumuhan. Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak.

Susu pilihan bayi anda dengan kebaikan BTS

GROWELL

Merupakan makanan bijirin beras dan melukut, ditambah garamtisu biokimia. Menolong penghadaman dan menambah selera, menjauhkan kembung perut, sembelit dan ragam tangis, menyenyakkan tidur, membantu membina darah, tulang, gigi, menguatkan otot dan sendi, menghindarkan penyakit kulit, membantu perkembangan akal yang cerdas. Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak berumur 6 bulan & ke atas.

Makanan pilihan bayi anda.

.

puncak-kasih_examo-ckm-500_s

Adik Adam Mohammad

.
EXAMO-CKM500

Membantu mencerdaskan otak kerana is membantu menyuburkan dendron dan dendrit. Dendron berfungsi mengumpul maklumat dalam otak menerusi sentuhan sinaps. Semakin subur pertumbuhan dendron dan dendrit maka lebih banyak maklumat yang dapat disimpan oleh otak.

Untuk mereka yang menduduki mana-mana peperiksaan atau ujian memang berperasaan tidak tenang. Biarpun membaca nota dan buku, namun orang yang tidak tenang tidak dapat mengingati pelajaran malah wujud perasaan lain seperti resah gelisah sehingga menimbulkan rasa takut dan hilang keyakinan diri. EXAMO-CKM500 dapat mengurangkan serangan panik menghadapi peperiksaan, mengembalikan ketenangan dan menimbulkan kerajinan untuk belajar.

Dapatkan Pakej Pelajar Cemerlang di sini

Both comments and pings are currently closed.