Salindah Untuk Mereka Yang Berjiwa Besar

testimoni-salindah-produk-era-edar

testimoni-salindah-set-bersalin-produk-era-edar

testimoni-salindah-set-bersalin

testimoni-salindah-set-bersalin-era-edar_

Kehamilan merupakan suatu pengalaman yang sangat kompleks bagi setiap wanita. Ada wanita yang merasa embira apabila mengetahui dirinya atau pasangannya bakal dikurniakan cahayamata, namun tidak kurang juga yang mula rasa resah gelisah. Ini mungkin disebabkan pengalaman lepas di mana wujudnya komplikasi ketika hamil atau melahirkan anak. Bagi mereka yang pertama kali pula, ia mungkin akan menjadi mimpi ngeri.

Atas alasan inilah Salindah diformulakan oleh Prof. Dr. Azizan bin Hj Ismail (Allahyarham) melihat kepada isterinya yang sering berdepan dengan pelbagai masalah ketika mengandung dan melahirkan anak, mula mengkaji secara mendalam tentang proses kehamilan dan kelahiran dari semua aspek dan berusaha menghasilkan suatu rencana pemakanan bagi mengurangkan berlakunya komplikasi ketika hamil dan melahirkan anak.

Alhamdulillah, berkat usaha beliau tersebut, suatu rencana pemakanan yang bukan sahaja menjaga dan merawat si ibu, malah turut membantu perkembangan tian yang dikandung. Salindah tidak seperti produk-produk kehamilan atau set bersalin lain yang hanya menjaga si ibu selepas melahirkan anak kerana Salindah mula bertindak se awal kandungan berumur 12 minggu. Insya’Allah, si ibu akan merasa lebih tenang dan gembira ketika melahirkan generasi yang intelektual ini.

Petikan Menarik Bog:
(Sumber: zahirzainudin.blogspot.com)

Konsep penyerahan secara mutlak kepada qada’ dan qadar Allah Azza Wajalla mesti diimani dengan tekad yang kuat. Kesedaran seperti inilah yang akan membahagiakan emosi dan jiwa kerana orang yang berjiwa besar akan berjaya di dunia dan akhirat. Arwah Dr. Azizan, ketika berusaha menangkis tohmahan ke atas ubat Salindah yang dihasilkannya pernah berkata, “Salindah dicipta untuk orang yang berjiwa besar.”

order salindah set hamil & set bersalin produk era edar

_

Mai Order–Anda Order Kami Hantar!

Kompilasi Oleh:
ABDULLAH BIN ISMAIL
Pengurus Operasi
EDARAN SALINDAH
Blog:    www.EdaranSalindah.com
Shop:   www.MyOrder.com.my
Email:  admin@edaransalindah.com
Mobile: 019-3400 826  (Call/Sms/Mms/WhatsApp/Viber/LINE)
Fax:    03-6184 2545

Edaran Salindah @ facebook.com
Page:    https://www.facebook.com/edaransalindah
Groups: https://www.facebook.com/groups/rakanedaransalindah

 

Both comments and pings are currently closed.